Master Basketball League’de 11. Hafta Sona Erdi

Master Basketball League’de 2019 – 2020 sezonu 11. hafta heyecanı 20 Şubat 2020 Perşembe günü oynanan iki karşılaşmayla birlikte sona erdi.

Günün ilk maçında U18 Kategorisi A Grubu mücadelesinde Elit Akademi ile Beykoz karşı karşıya geldi. Maltepe Yalçın Kızılay Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı 81-59 galip tamamlayan Elit Akademi gruptaki ikinci galibiyetine uzandı. Beykoz ise henüz maç kazanamadı.

Maçın ilk yarısında hücumda etkili top trafiğini skora yansıtmakta zorlanmayan Elit Akademi soyunma odasına 48-23 avantajlı girdi. Elit Akademi çekişmeli ikinci devreye rakibine geri dönüş imkanı tanımadı ve sahadan 81-59 galip ayrıldı.

İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ

ZORLU MAÇTA GÜLEN TARAF IDECORP

Günün ikinci maçında ise Büyük Erkekler 1. Lig B Grubu mücadelesinde Bayraktar Pendik ile Idecorp kozlarını paylaştı. Maltepe Yalçın Kızılay Spor Salonu’nda oynanan maçta rakibini 52-51 mağlup eden Idecorp 2’de 2 yaptı. Bayraktar Pendik ise ilk maçında istediğini alamadı.

Dengeli ilk çeyreğin ardından vites arttıran ve kontrolü ele alan Bayraktar Pendik soyunma odasına 32-20 ile gitti. Üçüncü çeyrekte zorlanmasına karşın son bölümde oyunun iki yönünde de rakibine göz açtırmayan Idecorp geri geldi ve çekişmeli mücadeleyi 52-51 kazandı.

İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ