Master Basketball League’de 10. Hafta Heyecanı Başladı

Master Basketball League’de 10. hafta heyecanı 8 Şubat 2020 Cumartesi günü oynanan maçlarla birlikte başladı.

Günün ilk maçında U11 Kategorisi mücadelesinde Ataşehir Yıldızları ile Armada kozlarını paylaştı. Maltepe Yalçın Kızılay Spor Salonu’nda oynanan maçı 44-30’luk skorla kazanmayı başaran Armada gruptaki ikinci galibiyetini aldı. Ataşehir Yıldızları ise henüz galibiyetle tanışamadı.

Maça etkili savunmayla giren Armada ilk çeyreği 10-5 önde geçerken, ikinci bölümde kontrolü yitirmedi ve soyunma odasına 21-12 avantajlı gitti.

Dengeli üçüncü bölümün ardından son çeyrekte savunma direncini yitirmeyen Armada sahadan 44-30 galip ayrıldı.

İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ

ATAŞEHİR YILDIZLARI UZATMALARDA GÜLDÜ

Günün ikinci maçında U16 Kategorisi 1. Grup mücadelesinde Ataşehir Yıldızları ile Beylerbeyi karşılaştı. Maltepe Yalçın Kızılay Spor Salonu’nda oynanan maçı uzatmalar sonunda 68-65 kazanan Ataşehir Yıldızları gruptaki dördüncü galibiyetine ulaştı. Beylerbeyi ise dördüncü kez mağlup oldu.

Büyük çekişmeye sahne olan ilk yarıda takımlar birbirine üstünlük kurmakta zorlanırken devreye 34-31 ile giden taraf Beylerbeyi oldu. Üçüncü çeyrekteki etkili Ataşehir Yıldızlar oyununa son bölümde cevap vermeyi başaran Beylerbeyi maçı 58-58 ile uzatmaya taşıdı. Uzatmalarda savunma direncini iyice arttıran Ataşehir Yıldızları sahadan 68-65 galip ayrıldı.

İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ

EN İYİ 3. BEYKOZ

Günün kapanış maçında Büyük Erkekler 1. Lig En İyi 3. maçında Beykoz ile Momentum karşı karşıya geldi. Maltepe Yalçın Kızılay Spor Salonu’nda oynanan maçta rakibini 105-54 ile geçen Beykoz sahadan zaferle ayrıldı.

Baştan sona hücumda akıcı ve rahat oyunuyla kontrolü ele alan ve farkı gitgide açan Beykoz parkeden 105-54 galip ayrıldı.

İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ